TEREYAĞLI KİREMİTTE KARİDES

1069982_554552914601625_511345393_n
Malzemeler:
* 500 gr karides
* 2 yemek kaşığı tereyağ
* 2-3 diş sarmısak (kıyılmış)
* toz acı kırmıcı biber
* tuz
* 1 yemek kaşığı zeytinyağ

Hazırlanışı:
Tavada tereyağını kızdırıp sarmısakları atın.Karidesleri tavaya koyun.Zeytinyağını ilave edip harlı ateşte karidesleri kavurun.Tuz ve biberi serpin. Kiremite veya güveç kabına alın. (Arzu edilirse üzerine kaşar veya mozarella peyniri rendeleyip) 5 dakika fırınlayın.(170 derece)

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s